Jawatan Kosong Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Februari 2017

Jawatan Kosong Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Februari 2017

Jawatan Kosong Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Februari 2017

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Jawatan Kosong Kerajaan dan Swasta 2017 menampilkan Jawatan Kosong Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Februari 2017. Jawatan ini melibatkan Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang (PBAPP). Jawatan-jawatan kosong yang tersenarai adalah seperti berikut:

1. Ketua Jabatan (Sumber Manusia & Keselamatan)

Jawatan Kosong Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Februari 2017 yang ditawarkan ini mempunyai beberapa kekosongan. Urusan pengambilan ini mengikut kementerian atau jabatan yang terlibat dan calon yang melepasi tapisan akan dipanggil untuk menghadiri temuduga. Jawatan ini akan memberikan perkara yang utama berkaitan dengan bekalan air di seluruh negeri Pulau Pinang.

Maklumat lanjut serta borang permohonan boleh didapati bagi pekerjaan ini boleh didapati dengan mudah di laman web Syarikat http://www.pba.com.my/vacancy atau datang sendiri ke:

Ketua Divisyen
Sumber Manusia & Keselamatan
Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Sdn. Bhd.,
Tingkat 32 KOMTAR,
Jalan Penang,
10000 Georgetown,
Pulau Pinang.

Permohonan Jawatan Kosong Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Februari 2017 boleh dilakukan secara online dengan syarat lantikan dan bidang tugas boleh didapatkan di Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang (PBAPP). Semua pencari kerja di seluruh negara yang berminat untuk mendapatkan jawatan ini perlulah memohon menerusi laman web yang telah disediakan. Tarikh tutup permohonan ini adalah pukul 5.00 petang pada hari Jumaat bertarikh 24 Februari 2017.

Kongsikan Dengan Rakan-rakan!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam