Jawatan Kosong Pejabat Menteri Besar Johor Disember 2018

Jawatan Kosong Pejabat Menteri Besar Johor Disember 2018
Jawatan Kosong Pejabat Menteri Besar Johor Disember 2018

Jawatan Kosong Kerajaan dan Swasta 2018 menampilkan Jawatan Kosong Pejabat Menteri Besar Johor Disember 2018. Job postings melibatkan lokasi Johor. Pejabat Menteri Besar Johor career 2018 yang tersenarai adalah seperti berikut:

  1. Pegawai Penyelidik Q41
  2. Pegawai Berita S41
  3. Pegawai Khidmat Pelanggan N19
  4. Pembantu Operasi N11

Pejabat Menteri Besar Johor jawatan kosong 2018 yang ditawarkan ini mempunyai beberapa kekosongan. Pejabat Menteri Besar Johor vacancy 2018 mengikut kementerian atau jabatan yang terlibat dan calon yang melepasi tapisan akan dipanggil untuk menghadiri temuduga.

Visi

Memenuhi Aspirasi Rakyat Dan Kerajaan Ke Arah Sebuah Negara Maju

Misi

Melaksanakan Pengurusan Dan Penyampaian Perkhidmatan Yang Cekap, Bertanggungjawab Dan Berintegriti

Objektif

Memastikan kelancaran urusan YAB Menteri Besar Johor dalam melaksanakan tugas dan tanggungjawab sebagai Ketua Eksekutif Kerajaan Negeri Johor

BAHAGIAN PENTADBIRAN DAN KEWANGAN

Memastikan urusan pentadbiran dan kewangan diurus dengan cekap dan efisen.
Memberi perkhidmatan pengurusan pelanggan berkaitan portfolio YAB Menteri Besar Johor secara cekap, cepat, mesra dan responsif terhadap kehendak pelanggan.

BAHAGIAN PEMBANGUNAN

Memastikan peruntukan-peruntukan pembangunan dibawah kawalan Pejabat Menteri Besar Johor dibelanjakan dengan cekap dan berkesan serta sampai kepada kumpulan sasar yang ditentukan.

BAHAGIAN AKHBAR

Menentukan kata alu-aluan, teks ucapan dan perutusan YAB Menteri Besar Johor mempunyai mesej yang padat dan bertepatan dengan acara-acara yang dijalankan.

BAHAGIAN POLITIK

Membantu mewujudkan sebuah masyarakat yang memahami inspirasi dan cita-cita kerajaan yang memerintah melalui pelbagai aktiviti-aktiviti ebrsama organisasi siasah dan masyarakat.

BAHAGIAN MEDIA DAN KOMUNIKASI

Memberi perkhidmatan untuk membantu Kerajaan Negeri Johor khususnya Pejabat Menteri Besar Johor dalam penyebaran maklumat berkenaan isu-isu yang dibangkitkan oleh rakyat melalui media massa, media cetak dan media elektronik.

Fungsi

Selaras dengan perubahan dan keperluan semasa dan bagi mencapai wawasan dan objektif Pejabat Menteri Besar Johor, sebanyak lima (5) Bahagian dan fungsi yang berbeza diketuai Setiausaha Sulit Kanan Kepada YAB Menteri Besar Johor ( Pegawai Tadbir Gred N52 ) telah ditubuhkan iaitu:-

Bahagian Pentadbiran & Kewangan.
Bahagian Pembangunan
Bahagian Akhbar
Bahagian Politik
Bahagian Media dan Komunikasi.

Borang Permohonan Online Jawatan Kosong Pejabat Menteri Besar Johor Disember 2018 boleh dilakukan secara online dengan syarat lantikan dan bidang tugas boleh didapatkan di Pejabat Menteri Besar Johor. Tarikh tutup permohonan ini adalah pukul 5.00 petang pada hari Khamis bertarikh 20 Disember 2018.

Kongsikan Dengan Rakan-rakan!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam