Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad Disember 2018

Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad Disember 2018
Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad Disember 2018

Jawatan Kosong Kerajaan dan Swasta 2018 menampilkan Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad Disember 2018. Job postings melibatkan lokasi Pulau Pinang. Amanah Raya Berhad career 2018 yang tersenarai adalah seperti berikut:

  1. EXECUTIVE

Amanah Raya Berhad jawatan kosong 2018 yang ditawarkan ini mempunyai beberapa kekosongan. ARB vacancy 2018 mengikut kementerian atau jabatan yang terlibat dan calon yang melepasi tapisan akan dipanggil untuk menghadiri temuduga.

Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad Disember 2018

Amanah Raya Berhad, sebuah syarikat milik penuh kerajaan yang dahulunya dikenali sebagai Jabatan Pemegang AmanahRaya dan Pegawai Pentadbir Pusaka yang telah ditubuhkan sejak tahun 1921 merupakan sebuah syarikat Pemegang Amanah utama di Malaysia yang telah dikorporatkan pada tahun 1995.

Kami komited di dalam menawarkan perkhidmatan Pengurusan Pewarisan kepada masyarakat di samping memperkukuhkan perniagaan di dalam pelbagai portfolio melalui produk dan perkhidmatan yang berinovatif agar mampu mengekalkan tahap kecemerlangan operasi.
Berbekalkan pengalaman selama lebih 90 tahun dengan 18 cawangan di seluruh negara, kami sentiasa konsisten di dalam mengekalkan kedudukan sebagai peneraju industri Pengurusan Pewarisan yang meliputi Perkhidmatan Wasiat, Pengurusan Amanah dan Pusaka.

Amanah Raya Berhad

Melalui gabungan kepakaran dan kompetensi yang dimiliki oleh kakitangan kami serta dikawal selia oleh peruntukan dalam Akta Perbadanan Amanah Raya 1995, kami sentiasa berusaha memenuhi keperluan masyarakat bagi melaksanakan perancangan terbaik untuk keluarga anda.

Kami juga bekerjasama dengan berbagai agensi kerajaan dan rakan strategik termasuk bank-bank utama serta institusi kewangan bagi menawarkan penyelesaian holistik berkaitan Pengurusan Pewarisan tanpa mengambil kira tahap kompleksiti permasalahan tersebut.

Borang Permohonan Online Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad Disember 2018 boleh dilakukan secara online dengan syarat lantikan dan bidang tugas boleh didapatkan di Amanah Raya Berhad. Tarikh tutup permohonan ini adalah pukul 5.00 petang pada hari Jumaat bertarikh 14 Disember 2018.

Kongsikan Dengan Rakan-rakan!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam