Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia Julai 2018

Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia Julai 2018

Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia Julai 2018

Jawatan Kosong Kerajaan dan Swasta 2018 menampilkan Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia Julai 2018. Jawatan ini melibatkan lokasi Kuala Lumpur. Jawatan kosong lembaga getah malaysia yang tersenarai adalah seperti berikut:

1. PEGAWAI PENYELIDIK Q41
2. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F29
3. PEMBANTU SETIAUSAHAM PEJABAT N19
4. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N19
5. PENGAWAL KESELAMATAN KP11

Lembaga getah malaysia jawatan kosong 2018 yang ditawarkan ini mempunyai beberapa kekosongan. Lembaga getah malaysia career mengikut kementerian atau jabatan yang terlibat dan calon yang melepasi tapisan akan dipanggil untuk menghadiri temuduga.

Lembaga Getah Malaysia merupakan badan yang bertanggungjawab terhadap industri getah di negara ini. LGM ditubuhkan pada 1 Januari 1998, hasil gabungan Institut Penyelidikan Getah Malaysia (RRIM), Lembaga Penyelidikan dan Kemajuan Getah Malaysia (MRRDB) dan Lembaga Pasaran Getah Malaysia (MRELB) untuk meneruskan usaha memajukan serta membangunkan industri getah seperti yang dilakukan selama 78 tahun yang lalu. Kemajuan R&D dalam getah asli (NR) yang telah dicapai oleh RRIM juga telah meninggalkan impak terhadap industri NR Malaysia dan negara-negara pemprosesan NR yang lain.

Objektif utama LGM Malaysia ialah untuk membantu pembangunan dan pemodenan industri getah Malaysia dalam semua aspek daripada penanaman pokok getah, pengeluaran dan pemprosesan getah mentah, pembuatan barangan getah dan pemasaran getah dan produk getah.

Visi
Menjadi organisasi terulung dalam semua bidang industri getah untuk kemanfaatan masyarakat.

Misi
Meningkatkan daya saing dan daya maju industri getah Malaysia dalam persekitaran global melalui penyelidikan dan pembangunan berfokus, pemindahan teknologi berkesan dan perkhidmatan sokongan berkualiti.

Dasar Kualiti
Menjadi sebuah organisasi cemerlang dan dinamik serta responsif kepada keperluan dan kepuasan pelanggan.

Objektif
Mempromosi dan memajukan industri getah Malaysia, membantu dalam pembentukan dasar kebangsaan dan memberi keutamaan kepada pembangunan industri getah Malaysia.

Borang Permohonan Online Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia Julai 2018 boleh dilakukan secara online dengan syarat lantikan dan bidang tugas boleh didapatkan di Lembaga Getah Malaysia. Tarikh tutup permohonan ini adalah pukul 5.00 petang pada hari Isnin bertarikh 30 Julai 2018.

Kongsikan Dengan Rakan-rakan!

One comment

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam