Jawatan Kosong Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad Februari 2019

Jawatan Kosong Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad Februari 2019
Jawatan Kosong Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad Februari 2019

Jawatan Kosong Kerajaan dan Swasta 2019 menampilkan Jawatan Kosong Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad Februari 2019. Bank Rakyat career melibatkan lokasi Kuala Lumpur. Jawatan kosong Bank Rakyat 2019 yang tersenarai adalah seperti berikut:

  1. Executive, Operational Compliance
  2. EXECUTIVE, LEGAL
  3. Eksekutif Sementara
  4. Executive, IT Enterprise Solutions
  5. Assistant Manager, Capital Management

Bank Rakyat jawatan kosong 2019 yang ditawarkan ini mempunyai beberapa kekosongan. Bank Rakyat vacancy mengikut kementerian atau jabatan yang terlibat dan calon yang melepasi tapisan akan dipanggil untuk menghadiri temuduga.

Jawatan Kosong Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad Februari 2019

Bank Rakyat yang ditubuhkan pada 28 September 1954 di bawah Ordinan Syarikat Kerjasama 1948 yang kini merupakan bank koperasi Islam terbesar di Malaysia dengan memiliki aset berjumlah RM99.22 bilion berakhir Disember 2016.

Transformasi daripada sistem perbankan konvensional kepada sistem perbankan Syariah sejak tahun 2002 telah menjayakan Bank Rakyat untuk terus mencatatkan keuntungan yang memberangsangkan saban tahun. Bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2016, kami telah mencatatkan keuntungan sebelum cukai dan zakat berjumlah RM1.74 bilion.

Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad

Kami terus mengembangkan produk dan fasiliti pelanggan yang pelbagai serta inovatif. Ia meliputi perbankan konsumer, pembiayaan komersil, simpanan dan pelaburan serta produk perancangan kewangan bagi memenuhi keperluan pelbagai spektrum pelanggan masa kini.

Saluran penyampaian yang cekap turut diperluaskan serta sentiasa ditambah baik. Kami terus mengekalkan imej korporat yang mesra untuk menempatkan diri pada asas yang tepat sebagai Bank Pilihan Anda.

Borang Permohonan Jawatan Kosong Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad Februari 2019 melalui permohonan online jawatan kosong dengan syarat lantikan dan bidang tugas boleh didapatkan di Bank Rakyat. Tarikh tutup permohonan ini adalah pukul 5.00 petang pada hari Sabtu bertarikh 23 Februari 2019.

Kongsikan Dengan Rakan-rakan!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam