Jawatan Kosong Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad Oktober 2018

Jawatan Kosong Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad Oktober 2018

Jawatan Kosong Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad Oktober 2018

Jawatan Kosong Kerajaan dan Swasta 2018 menampilkan Jawatan Kosong Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad Oktober 2018. Bank Rakyat career melibatkan lokasi Kuala Lumpur. Jawatan kosong Bank Rakyat 2018 yang tersenarai adalah seperti berikut:

1. Pengasuh Taska Nuri

Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad jawatan kosong 2018 yang ditawarkan ini mempunyai beberapa kekosongan. Bank Rakyat Kuala Lumpur vacancy mengikut kementerian atau jabatan yang terlibat dan calon yang melepasi tapisan akan dipanggil untuk menghadiri temuduga.

Jawatan Kosong Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad Oktober 2018

Bank Rakyat yang ditubuhkan pada 28 September 1954 di bawah Ordinan Syarikat Kerjasama 1948 yang kini merupakan bank koperasi Islam terbesar di Malaysia dengan memiliki aset berjumlah RM99.22 bilion berakhir Disember 2016.

Transformasi daripada sistem perbankan konvensional kepada sistem perbankan Syariah sejak tahun 2002 telah menjayakan Bank Rakyat untuk terus mencatatkan keuntungan yang memberangsangkan saban tahun. Bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2016, kami telah mencatatkan keuntungan sebelum cukai dan zakat berjumlah RM1.74 bilion.

Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad

Kami terus mengembangkan produk dan fasiliti pelanggan yang pelbagai serta inovatif. Ia meliputi perbankan konsumer, pembiayaan komersil, simpanan dan pelaburan serta produk perancangan kewangan bagi memenuhi keperluan pelbagai spektrum pelanggan masa kini.

Saluran penyampaian yang cekap turut diperluaskan serta sentiasa ditambah baik. Kami terus mengekalkan imej korporat yang mesra untuk menempatkan diri pada asas yang tepat sebagai Bank Pilihan Anda.

Borang Permohonan Jawatan Kosong Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad Oktober 2018 melalui permohonan online jawatan kosong dengan syarat lantikan dan bidang tugas boleh didapatkan di Bank Rakyat. Tarikh tutup permohonan ini adalah pukul 5.00 petang pada hari Ahad bertarikh 28 Oktober 2018.

Kongsikan Dengan Rakan-rakan!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam