Jawatan Kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor November 2018

Jawatan Kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor November 2018

Jawatan Kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor November 2018

Jawatan Kosong Kerajaan dan Swasta 2018 menampilkan Jawatan Kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor November 2018. Job postings melibatkan lokasi Selangor. Jawatan Kosong Pejabat SUK Selangor 2018 yang tersenarai adalah seperti berikut:

1. Jurutera Awam Gred J44
2. Pegawai Tadbir Gred N41
3. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred FA29
4. Penolong Pegawai Tanah Gred NT29
5. Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam Gred S29
6. Pembantu Syariah Gred LS19
7. Juruteknik Komputer FT19

Pejabat SUK Selangor jawatan kosong 2018 yang ditawarkan ini mempunyai beberapa kekosongan. Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor vacancy mengikut kementerian atau jabatan yang terlibat dan calon yang melepasi tapisan akan dipanggil untuk menghadiri temuduga.

Jawatan Kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor November 2018

Pusat Pentadbiran Kerajaan Negeri Selangor pada awalnya berada di Bangunan Sultan Abdul Aziz Samad yang terletak di Kuala Lumpur berhadapan dengan Dataran Merdeka.

Bangunan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (SSAAS) di Shah Alam mula dibina pada tahun 1977. Pembinaan telah dibuat melalui 2 peringkat. Peringkat pertama mengandungi Podium Utara dan peringkat ke 2 mengandungi Podium Selatan serta Blok Menara.

Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor

Jumlah luas lantai keseluruhan bangunan ini ialah 578,250 meter persegi. Peringkat pertama yang mengandungi Podium Utara telah siap dan digunakan sejak 1hb Januari 1981.

VISI

Selangor Negeri “Smart And Caring (SAC)”

MISI

Melestarikan Pembangunan Dan Kemakmuran Simetri, Pintar Dan Peduli Rakyat

DASAR KUALITI

Pentadbiran Kerajaan Negeri Selangor komited untuk memperkasakan sistem penyampaian secara berterusan bagi memberikan perkhidmatan terbaik selaras dengan tuntutan pelanggan dan pemegang taruh.

Untuk mencapai hasrat tersebut, Pejabat SUK komited untuk melaksanakan Sistem Pengurusan Kualiti yang memenuhi kehendak undang-undang dan Standard MS ISO 9001:2015.

MOTO

“Membangun Bangsa Memakmur Negeri”

KENYATAAN MISI PERKHIDMATAN PELANGGAN

“Terbaik Daripada Kami”

Borang Permohonan Online Jawatan Kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor November 2018 boleh dilakukan secara online dengan syarat lantikan dan bidang tugas boleh didapatkan di Pejabat SUK Selangor. Tarikh tutup permohonan ini adalah pukul 5.00 petang pada hari Isnin bertarikh 26 November 2018.

Kongsikan Dengan Rakan-rakan!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam