Jawatan Kosong Institut Jantung Negara Malaysia Jun 2017

Jawatan Kosong Institut Jantung Negara Malaysia Jun 2017

Jawatan Kosong Institut Jantung Negara Malaysia Jun 2017

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Jawatan Kosong Kerajaan dan Swasta 2017 menampilkan Jawatan Kosong Institut Jantung Negara Malaysia Jun 2017. Jawatan ini melibatkan lokasi Kuala Lumpur. Jawatan-jawatan kosong yang tersenarai adalah seperti berikut:

1. Application Specialist
2. Assistant Company Secretary

Jawatan Kosong Institut Jantung Negara Malaysia Jun 2017 yang ditawarkan ini mempunyai beberapa kekosongan. Urusan pengambilan ini mengikut kementerian atau jabatan yang terlibat dan calon yang melepasi tapisan akan dipanggil untuk menghadiri temuduga.

Institut Jantung Negara (IJN) merupakan hospital pakar untuk pesakit jantung di Malaysia. IJN ditubuhkan pada September 1992, terletak di sebelah kiri Jalan Tun Abdul Razak, Kuala Lumpur. Kos pembinaan sebanyak RM15.5 juta. Ia diuruskan oleh IJN Holdings Sdn Bhd, milik penuh Kementerian Kewangan (99.9 %).

Tujuan IJN ditubuhkan bagi merawat pesakit jantung yang memerlukan pembedahan koronari, kardiologi dan kes pediatrik. Semua pesakit jantung yang serius dari seluruh negara dirujuk ke IJN bagi mendapat rawatan lanjut dan jika perlu, pembedahan koronari akan dilakukan. Antara perkhidmatan yang disediakan ialah diagnostik, terapeutik, pembedahan jantung untuk jantung terbuka, jantung tertutup, toracic, pemindahan dan lain-lain.

Institut Jantung Negara Sdn Bhd (kemudian dari ini dirujuk sebagai “IJN” atau “kami”) komited untuk melindungi privasi,
kerahsiaan dan keselamatan semua data peribadi dan maklumat kesihatan yang diamanahkan kepadanya.

Dasar privasi ini menggariskan dasar IJN tentang cara kami mengurus data peribadi yang kami simpan tentang pesakit kami dan
orang lain. Dasar ini terpakai untuk semua operasi dalam IJN, termasuk pengunjung laman web kami.

Kami sentiasa mengamalkan dasar yang memastikan maklumat peribadi dan perubatan anda dilindungi seperti yang dinyatakan
dalam Piagam Pesakit kami. Malah, kami komited untuk memastikan privasi, kerahsiaan dan keselamatan semua data peribadi
dan maklumat kesihatan dilindungi selaras dengan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (“APDP”). Bagi tujuan dasar privasi ini,
istilah “data peribadi” dan “pemprosesan” mempunyai maksud yang sama seperti yang ditetapkan dalam APDP

Permohonan Jawatan Kosong Institut Jantung Negara Malaysia Jun 2017 boleh dilakukan secara online dengan syarat lantikan dan bidang tugas boleh didapatkan di Institut Jantung Negara (IJN). Tarikh tutup permohonan ini adalah pukul 5.00 petang pada hari Sabtu bertarikh 17 Jun 2017.

Kongsikan Dengan Rakan-rakan!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam