Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad April 2019

Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad April 2019
Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad April 2019

Jawatan Kosong Kerajaan dan Swasta 2019 menampilkan Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad April 2019. ARB career melibatkan lokasi Kuala Lumpur. Jawatan kosong Amanah Raya Berhad 2019 yang tersenarai adalah seperti berikut:

  1. SENIOR MANAGER – PROPERTY MANAGEMENT DEPARTMENT
  2. ASSISTANT MANAGER, OPERATIONS DEPARTMENT
  3. EXECUTIVE, LEGAL DEPARTMENT
  4. SENIOR EXECUTIVE, OPERATIONS DEPARTMENT

Amanah Raya Berhad jawatan kosong 2019 yang ditawarkan ini mempunyai beberapa kekosongan. ARB vacancy mengikut kementerian atau jabatan yang terlibat dan calon yang melepasi tapisan akan dipanggil untuk menghadiri temuduga.

Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad April 2019

Amanah Raya Berhad, sebuah syarikat milik penuh kerajaan yang dahulunya dikenali sebagai Jabatan Pemegang AmanahRaya dan Pegawai Pentadbir Pusaka yang telah ditubuhkan sejak tahun 1921 merupakan sebuah syarikat Pemegang Amanah utama di Malaysia yang telah dikorporatkan pada tahun 1995.

Kami komited di dalam menawarkan perkhidmatan Pengurusan Pewarisan kepada masyarakat di samping memperkukuhkan perniagaan di dalam pelbagai portfolio melalui produk dan perkhidmatan yang berinovatif agar mampu mengekalkan tahap kecemerlangan operasi.
Berbekalkan pengalaman selama lebih 90 tahun dengan 18 cawangan di seluruh negara, kami sentiasa konsisten di dalam mengekalkan kedudukan sebagai peneraju industri Pengurusan Pewarisan yang meliputi Perkhidmatan Wasiat, Pengurusan Amanah dan Pusaka.

Amanah Raya Berhad

Melalui gabungan kepakaran dan kompetensi yang dimiliki oleh kakitangan kami serta dikawal selia oleh peruntukan dalam Akta Perbadanan Amanah Raya 1995, kami sentiasa berusaha memenuhi keperluan masyarakat bagi melaksanakan perancangan terbaik untuk keluarga anda.

Kami juga bekerjasama dengan berbagai agensi kerajaan dan rakan strategik termasuk bank-bank utama serta institusi kewangan bagi menawarkan penyelesaian holistik berkaitan Pengurusan Pewarisan tanpa mengambil kira tahap kompleksiti permasalahan tersebut.

Borang Permohonan Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad April 2019 melalui permohonan online jawatan kosong dengan syarat lantikan dan bidang tugas boleh didapatkan di ARB. Tarikh tutup permohonan ini adalah pukul 5.00 petang pada hari Jumaat bertarikh 12 April 2019.

Kongsikan Dengan Rakan-rakan!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam