Jawatan Kosong Institut Profesional Baitulmal Januari 2017

Jawatan Kosong Institut Profesional Baitulmal Januari 2017

Jawatan Kosong Institut Profesional Baitulmal Januari 2017

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Jawatan Kosong Kerajaan dan Swasta 2017 menampilkan Jawatan Kosong Institut Profesional Baitulmal Januari 2017. Jawatan ini melibatkan Institut Profesional Baitulmal Sdn Bhd. Jawatan-jawatan kosong yang tersenarai adalah seperti berikut:

1. Ketua Audit Dalam

Jawatan Kosong Institut Profesional Baitulmal Januari 2017 yang ditawarkan ini mempunyai beberapa kekosongan. Urusan pengambilan ini mengikut kementerian atau jabatan yang terlibat dan calon yang melepasi tapisan akan dipanggil untuk menghadiri temuduga.

Tambahan pula, Institut Profesional Baitulmal diwujudkan dengan matlamat untuk melahirkan profesional muslim dan pada peringkat yang seterusnya meningkatkan taraf ekonomi umat Islam. Institut Profesional Baitulmal (IPB) telah ditubuhkan pada 23 April 1992 melalui hasil usaha Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) dan juga Yayasan Wilayah Persekutuan ( YWP ).

Memulakan operasinya di Wisma Awal, Jalan Raja Muda Abdul Aziz, Kuala Lumpur pada April 1992, IPB kemudiannya berpindah ke kampus tetap di Lot 1363, Jalan Perkasa, Off Jalan Kg. Pandan, Kuala Lumpur pada Jun 1996. Maka Bermulalah lembaran baru bagi IPB dalam merealisasikan misinya.

Selain itu, Institut Profesional Baitulmal sememangnya yakin dan percaya bahawa setiap insan mempunyai potensi diri yang boleh dikembangkan kerana kejayaan dan kecemerlangan tercetus daripada setiap kegagalan. Oleh hal yang demikian, institut ini telah memberikan peluang bimbingan, galakan dan sokongan yang berterusan wajar diberikan untuk menjana bukan sahaja kecemerlangan diri dan keluarga, malah kecermelangan bangsa dan negara.

Institut Profesional Baitulmal juga membudayakan kualiti dalam menawarkan perkhidmatan untuk kepuasan pelanggan bukan sahaja untuk tanggungjawab malah merupakan rutin harian. Institut ini juga sangat menghargai pelanggan dengan layanan cekap dan berkesan merupakan identiti dan keceriaan pelanggan adalah matlamat terakhir kerana pelanggan adalah segala-galanya.

Permohonan boleh dilakukan secara online dengan syarat lantikan dan bidang tugas boleh didapatkan di Institut Profesional Baitulmal Sdn Bhd. Tarikh tutup permohonan ini adalah pukul 5.00 petang pada hari Khamis bertarikh 5 Januari 2017.

Kongsikan Dengan Rakan-rakan!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam