Jawatan Kosong Institut Jantung Negara Julai 2018

Jawatan Kosong Institut Jantung Negara Julai 2018

Jawatan Kosong Institut Jantung Negara Julai 2018

Jawatan Kosong Kerajaan dan Swasta 2018 menampilkan Jawatan Kosong Institut Jantung Negara Julai 2018. Iklan jawatan kosong kerajaan melibatkan lokasi negeri Kuala Lumpur. Jawatan-jawatan kosong yang tersenarai adalah seperti berikut:

1. STAFF NURSE

Jawatan Kosong Institut Jantung Negara Julai 2018 yang ditawarkan ini mempunyai beberapa kekosongan. Peluang kerja kosong mengikut kementerian atau jabatan yang terlibat dan calon yang melepasi tapisan akan dipanggil untuk menghadiri temuduga.

Institut Jantung Negara (IJN) merupakan hospital pakar untuk pesakit jantung di Malaysia. IJN ditubuhkan pada September 1992, terletak di sebelah kiri Jalan Tun Abdul Razak, Kuala Lumpur. Kos pembinaan sebanyak RM15.5 juta. Ia diuruskan oleh IJN Holdings Sdn Bhd, milik penuh Kementerian Kewangan (99.9 %).

Tujuan IJN ditubuhkan bagi merawat pesakit jantung yang memerlukan pembedahan koronari, kardiologi dan kes pediatrik. Semua pesakit jantung yang serius dari seluruh negara dirujuk ke IJN bagi mendapat rawatan lanjut dan jika perlu, pembedahan koronari akan dilakukan. Antara perkhidmatan yang disediakan ialah diagnostik, terapeutik, pembedahan jantung untuk jantung terbuka, jantung tertutup, toracic, pemindahan dan lain-lain.

Institut Jantung Negara Sdn Bhd (kemudian dari ini dirujuk sebagai “IJN” atau “kami”) komited untuk melindungi privasi, kerahsiaan dan keselamatan semua data peribadi dan maklumat kesihatan yang diamanahkan kepadanya.

Dasar privasi ini menggariskan dasar IJN tentang cara kami mengurus data peribadi yang kami simpan tentang pesakit kami dan orang lain. Dasar ini terpakai untuk semua operasi dalam IJN, termasuk pengunjung laman web kami.

Kami sentiasa mengamalkan dasar yang memastikan maklumat peribadi dan perubatan anda dilindungi seperti yang dinyatakan dalam Piagam Pesakit kami. Malah, kami komited untuk memastikan privasi, kerahsiaan dan keselamatan semua data peribadi dan maklumat kesihatan dilindungi selaras dengan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (“APDP”). Bagi tujuan dasar privasi ini, istilah “data peribadi” dan “pemprosesan” mempunyai maksud yang sama seperti yang ditetapkan dalam APDP

Borang Permohonan Jawatan Kosong Institut Jantung Negara Julai 2018 melalui permohonan online jawatan kosong dengan syarat lantikan dan bidang tugas boleh didapatkan di Institut Jantung Negara. Tarikh tutup permohonan ini adalah pukul 5.00 petang pada hari Sabtu bertarikh 14 Julai 2018.

Kongsikan Dengan Rakan-rakan!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam