Jawatan Kosong Institut Jantung Negara Januari 2019

Jawatan Kosong Institut Jantung Negara Januari 2019
Jawatan Kosong Institut Jantung Negara Januari 2019

Jawatan Kosong Kerajaan dan Swasta 2019 menampilkan Jawatan Kosong Institut Jantung Negara Januari 2019. IJN career melibatkan lokasi Kuala Lumpur. Jawatan kosong IJN 2019 yang tersenarai adalah seperti berikut:

  1. CLINICAL RESEARCH ASSISTANT, CLINICAL RESEARCH DEPARTMENT
  2. CARDIAC ANGIOGRAPHER TRAINEE IN SERVICE RADIOLOGY DEPARTMENT
  3. JUNIOR PROGRAMMER MANAGEMENT INFORMATION SYSTEM DEPARTMENT

Institut Jantung Negara jawatan kosong 2019 yang ditawarkan ini mempunyai beberapa kekosongan. IJN vacancy mengikut kementerian atau jabatan yang terlibat dan calon yang melepasi tapisan akan dipanggil untuk menghadiri temuduga.

Institut Jantung Negara (IJN) merupakan hospital pakar untuk pesakit jantung di Malaysia. IJN ditubuhkan pada September 1992, terletak di sebelah kiri Jalan Tun Abdul Razak, Kuala Lumpur. Kos pembinaan sebanyak RM15.5 juta. Ia diuruskan oleh IJN Holdings Sdn Bhd, milik penuh Kementerian Kewangan (99.9 %).

Jawatan Kosong Institut Jantung Negara Januari 2019

Tujuan IJN ditubuhkan bagi merawat pesakit jantung yang memerlukan pembedahan koronari, kardiologi dan kes pediatrik. Semua pesakit jantung yang serius dari seluruh negara dirujuk ke IJN bagi mendapat rawatan lanjut dan jika perlu, pembedahan koronari akan dilakukan. Antara perkhidmatan yang disediakan ialah diagnostik, terapeutik, pembedahan jantung untuk jantung terbuka, jantung tertutup, toracic, pemindahan dan lain-lain.

Institut Jantung Negara Sdn Bhd (kemudian dari ini dirujuk sebagai “IJN” atau “kami”) komited untuk melindungi privasi, kerahsiaan dan keselamatan semua data peribadi dan maklumat kesihatan yang diamanahkan kepadanya.

Dasar privasi ini menggariskan dasar IJN tentang cara kami mengurus data peribadi yang kami simpan tentang pesakit kami dan orang lain. Dasar ini terpakai untuk semua operasi dalam IJN, termasuk pengunjung laman web kami.

Institut Jantung Negara

Kami sentiasa mengamalkan dasar yang memastikan maklumat peribadi dan perubatan anda dilindungi seperti yang dinyatakan dalam Piagam Pesakit kami. Malah, kami komited untuk memastikan privasi, kerahsiaan dan keselamatan semua data peribadi dan maklumat kesihatan dilindungi selaras dengan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (“APDP”). Bagi tujuan dasar privasi ini, istilah “data peribadi” dan “pemprosesan” mempunyai maksud yang sama seperti yang ditetapkan dalam APDP.

Borang Permohonan Jawatan Kosong Institut Jantung Negara Januari 2019 melalui permohonan online jawatan kosong dengan syarat lantikan dan bidang tugas boleh didapatkan di Institut Jantung Negara. Tarikh tutup permohonan ini adalah pukul 5.00 petang pada hari Isnin bertarikh 21 Januari 2019.

Kongsikan Dengan Rakan-rakan!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam