Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad Ogos 2018

Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad Ogos 2018

Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad Ogos 2018

Jawatan Kosong Kerajaan dan Swasta 2018 menampilkan Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad Ogos 2018. Jawatan kosong ARB melibatkan lokasi Kuala Lumpur. Amanah Raya Berhad career yang tersenarai adalah seperti berikut:

1. PEMBANTU PEJABAT

Amanah Raya Berhad jawatan kosong 2018 yang ditawarkan ini mempunyai beberapa kekosongan. Amanah Raya Berhad vacancy mengikut kementerian atau jabatan yang terlibat dan calon yang melepasi tapisan akan dipanggil untuk menghadiri temuduga.

Amanah Raya Berhad atau AmanahRaya iaitu dahulunya dikenali sebagai Jabatan Pemegang Amanah Raya dan Pegawai Pentadbir Pusaka telah ditubuhkan pada 1 Mei 1921. Ia dikorporatkan pada 1 Ogos 1995 di bawah Akta Syarikat 1965. AmanahRaya adalah syarikat milik penuh kerajaan dengan pegangan saham sebanyak 99.99% oleh Menteri Kewangan (Diperbadankan) dan 0.01% oleh Pesuruhjaya Tanah Persekutuan.

Berbekalkan pengalaman lebih 90 tahun dalam memberikan perkhidmatan kepada masyarakat, AmanahRaya muncul sebagai syarikat peramanahan dan perwarisan yang utama di Malaysia. AmanahRaya menawarkan perkhidmatan yang merangkumi perkhidmatan Pentadbiran Harta Pusaka, Penulisan, Penyimpanan & Pelaksanaan Wasiat, dan Perkhidmatan Peramanahan.

VISI

Untuk terus unggul sebagai institusi yang menawarkan perkhidmatan profesional dalam bidang peramanahan dan pengurusan perwarisan yang memenuhi kepuasan pelanggan dan tanggungjawab sosial.

MISI

Memastikan kecekapan dan keuntungan adalah setanding dengan syarikat peramanahan swasta yang lain.

Memastikan tahap perkhidmatan terbaik dan cemerlang kepada semua pelanggan.

Mewujudkan suasana kerja yang mesra, warga kerja yang cekap, terlatih, bersemangat tinggi dan berdaya saing semasa melaksanakan tanggungjawab secara profesional dan dalam masa yang ditetapkan.

Berusaha untuk memperkenalkan produk dan perkhidmatan baru selaras dengan perubahan kehendak pelanggan.

Ke arah memantapkan keupayaan, meningkatkan imej dan seterusnya mengekalkan kedudukan sebagai peneraju dalam pentadbiran peramanahan dan pengurusan perwarisan.

Borang Permohonan Online Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad Ogos 2018 boleh dilakukan secara online dengan syarat lantikan dan bidang tugas boleh didapatkan di Amanah Raya Berhad Kuala Lumpur. Tarikh tutup permohonan ini adalah pukul 5.00 petang pada hari Jumaat bertarikh 10 Ogos 2018.

Kongsikan Dengan Rakan-rakan!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam